Зовсім нещодавно Оля Полякова та Артем Пивоваров представили свою нову україномовну пісню на вірші Лесі Українки "Тішся".

Поки одна частина українців милується кадрами кліпу та пестить слух вокалом, інша частина шукає "проколи" у цьому дуєті.

Свою думку щодо спільної роботи артистів висловив музичний блогер Ваня Рассел та креативний харківський діяч Халіл Набу.

Ваня Рассел, фото Знай.uа
Ваня Рассел, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Знову чорно-білий кліп. Гармонія пісні дуже нагадує "Думи" (дуєт Пивоварова з Дорофєєвою, прим.ред). Мене дивує, що пісня досить лірична, а вони посміхаються у кліпі... Оля трохи переграє в цьому відео" , - критично налаштувався Ваня.

У цей момент Халіл Набу зауважив, що Олі Поляковій на концеті маленька дівчинка подарувала браслет, який вона ніколи не знімає. А у цьому кліпі браслета вже не видно.

Халіл Набу та Ваня Рассел, кадр з реакції на кліп "Тішся"
Халіл Набу та Ваня Рассел, кадр з реакції на кліп "Тішся"

"Дуже різкий звук, мені не подобається, як на приспіві вони перекрикують один одного. Пісня вийшла невдалою, тому що їхні голоси ведучі і вони ніби перекрикують один одного. Я зробив би їх тихіше і м'якіше... Мені не сподобалося, що Оля намагалася співати високі ноти, ніби вона підсвідомо хоче показати, що вміє круто співати. Ми і так це знаємо. Воно все в цій пісні, як каша" , - ділиться Рассел.

Халіл знайшов підтвердження тому, що кліп точно знімався не в Україні, адже на кадрах летів літак у небі. Хлопець вважає, що всім було незвично бачити Полякову у такому сумному амплуа, і він щиро не розуміє, навіщо вона взялася співати такі пісні.

Артем Пивоваров та Оля Полякова, фото Знай.ua
Артем Пивоваров та Оля Полякова, фото Знай.ua

Ваня Рассел переконаний, що має якесь порівняння з дуєтом Пивоварова і Дорофєєвої, але там усе вийшло вдало, а з Поляковою йому не подобається.

"Відео круте. Зрозуміло, що я не очікував від кліпу "вау", тому що я розумію, в якій стилістиці це мало бути. Я чекав на драйв та енергію, а у нас вийшла лірика. Композиція симпатична, але я б зробив це м'якіше, тому що це два сильні голоси. Це як Казка і Тіна Кароль, де голоси не поєднувалися" , - підсумував музикальний блогер.

Нагадаємо, що Артем Пивоваров перед Олею Поляковою кромсал людей, про це ніхто не знав.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова з глибоким декольте розмахалася руками, щоб у відповідь кричали.