Знаменита українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва зайнялася саморозвитком та пошуком сенсу. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва неймовірно успішна та талановита співачка, яка привертає до себе увагу мільйонів шанувальників. Сама зірка намагається бути відкритою з фанатами та активно веде свою сторінку в соцмережах, де радує яскравими фото як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Надя Дорофєєва порадувала коротеньким роликом, у якому посміхнулася фанатам і розповіла, що у вільний від творчої процесії час займається саморозвитком, а саме читанням книг. Зірка розповіла, з яким твором ознайомлюється зараз і зазначила, що ця книга допоможе кожному знайти свої смисли.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Постійна боротьба та почуття любові – це те, що ми проживаємо зараз, і те, що відгукується у нас усіх. Сьогодні хочу познайомити вас із книгою, яку читаю. Це – Тигролови, Івана Багряного. Впевнена, що кожен знайде у цій книзі свої смисли", - поділилася Надя Дорофєєва.

Раніше портал Знай повідомляв, Дантес поскаржився на постійний клопіт і повідомив про важливу подію в його житті: "Дуже чекаю".

Також наш портал інформував, що Дантес квапливо виїхав з України після повернення колишньої дружини Дорофєєвої: "Я скоро повернуся".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".