На превеликий жаль, для Брітні Спірс, вона, як і раніше, відчужена від двох своїх синів, які з'явилися в результаті її відносин з Кевіном Федерлайном.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

40-річна Брітні, яка тепер звільнилася від опікунства свого батька і нещодавно вийшла заміж, цього тижня повернулася в музичне життя в дуеті з сером Елтоном Джоном.

Але 41-річний Фернандо Флорес заявив, що 16-річний Шон Престон та 15-річний Джейден Джеймс здавалися щасливішими, коли вони були зі своїм батьком, 44-річним Кевіном Федерлайном, ніж із Брітні.

Брітні Спірс та її діти: скрін із соцмережі
Брітні Спірс та її діти: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Він сказав: "Мені шкода це говорити, але мене не дивує, що вона більше не бачить своїх дітей. Я завжди відчував, що коли вони стануть достатньо дорослими, вони приймуть рішення не залишатися з нею. Кевін дав цим хлопчикам нормальне дитинство, але Брітні просто не могла зробити те саме. У її житті було надто багато хаосу, і правда в тому, що тоді вона навіть не могла подбати про себе, не кажучи вже про своїх дітей. Я відчуваю, що в глибині душі вона завжди хотіла бути гарною мамою, і їй безперечно подобалася ідея проводити час зі своїми хлопчиками. Але її, як правило, тягнуло до прихильників, які не дбали про її інтереси".

Життя співачки настало після того, як у 2007 році у неї стався психічний зрив, внаслідок якого вона тимчасово втратила опіку над своїми синами.

Сем Асгарі  та Брітні Спірс
Сем Асгарі та Брітні Спірс

Флорес, як повідомляється, сказав, що Брітні щосили намагатиметься примиритися зі своїми дітьми, розірвавши стосунки з батьком і посварившись зі своєю сестрою Джеймі Лінн.

Він сказав: "Той факт, що вона посварилася зі своїм батьком, сестрою, Кевіном та її хлопчиками, говорить про те, де вона зараз. Я ніколи не зустрічав Сема, і сподіваюся, що він добрий хлопець, але я боюся, що історія повторюється".

Як раніше повідомляв портал "Знай", колишнього чоловіка Брітні Спірс ув'язнили.

Нагадаємо, Брітні Спірс стала посміховиськом у незграбних міні-шортах.