Телеведуча шоу "Все буде добре", "Неймовірна правда про зірок" Надія Матвєєва поділилася черговою публікацією, в якій описала думки сотень та мільйонів українців.

Якось раніше ми писали про неї, коли жінка намагалася пояснити, чому рашисти частіше обстрілюють саме житлові будинки, лікарні та об'єкти інфраструктури, зокрема критичної. Надія часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч людей.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

"Дякую нашим захисникам, які стримують ворожу навалу. Сильні, сміливі, найкращі. Дякую українцям, які щодня доводять, що ми непереможна нація, що ми разом сила. Найшвидшої нам Перемоги!", - пише Надія Матвєєва.

Вона не втомлюється щоразу нагадувати, що перемога обов'язково буде за нашою країною, інакше не може бути. І завдяки їй люди, які останнім часом відчувають тривогу, можуть ненадовго заспокоїтися та розслабитися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

"Привіт! 24 лютого моє життя змінилося назавжди... я всі 19 років жила в Харкові, займалася улюбленою справою, але потім рашисти вирішили все загадити мені та мільйонам українців...", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва знайшла, кому сказати "дякую" за роботу: "Допомога продуктами"

Як повідомляв "Знай.uа", Надія Матвєєва допоможе українцям знову повірити у мрії, незважаючи на війну та окупантів: "Вони гріють душу"

Знай.uа писав, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва пояснила, чому на війні страждають лікарні та школи