Наташа Горова знову заговорила про кулінарії зі своїми шанувальниками в Instagram, але тепер вирішила заглибитися ще далі і торкнутися спецій.

Названа дочка відомого українського продюсера Олексія Потапенка, більш відомого під псевдонімом Потап, часто викладає будь-які публікації. За її життям стежать понад 28 тисяч людей. Раніше дівчина ніколи не приділяла належної уваги спеціям... і обмежувалася сіллю, перцем і іноді приправою 10 овочів.

Наташа Горова, фото: Instagram
Наташа Горова, фото: Instagram

"Але чим більше я готувала, тим більше хотілося експериментів. У секції зі спеціями я почуваюся як дівчина біля косметики. Хочеться все й одразу :) З часом, у мене з'явилося бажання робити звичайні страви цікавішими", - пише Наташа Горова у публікації.

Як приклад дівчина розповіла, що нещодавно до бургеру додала не сир чеддер, а моцареллу буффало. Після цього обсмажувала м'ясо з розмарином, який дає дивовижний аромат. А насамкінець Наташа поділилася рецептом, в якому є і обсмажений тост, і намазка, і сир брі, а також карамелізована груша та мед.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Наташа Горова, фото: Instagram
Наташа Горова, фото: Instagram

"Коли почала більше готувати, ця тема все більше стала цікавою і зі спеціями хочеться експериментувати" , - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, названа дочка Потапа Наташа Горова попотіла за допомогою Мішель Андраде: "Ось так і робляться..."

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Потапа Ірина Горова в ефектній сукні розповіла про дорослі захоплення родом з дитинства: "Наповнює мою дівчинку"

Знай.uа писав, названа дочка Потапа Наташа Горова була "обцілована" прямо на підлозі: "Хотіла зробити фото..."