Українська модель, актриса та зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс вкотре здивувала фанатів, але тепер рецептом борщу.

Дівчина часто викладає щось у Instagram, де за її життям стежать понад 37 тисяч людей. А тепер вона заявила, що кожна громадянка нашої країни має знати, як готувати борщ. Через це ще чотири роки тому Лера записала пісню, в якій описала рецепт приготування.

Валерия Товстолєс, фото: Instagram
Валерия Товстолєс, фото: Instagram

"Борщ мене навчив робити інтернет і стосунки. А вас нехай навчить моя пісня. Головний секрет борщу - це бульйон, який я ставлю довго кипіти. М'ясо на кісточці 2 години на середньому вогні. Я беру яловичину", - пише Лера у публікації.

Потім вона додала, що до борщу важливо приготувати ще сало, хрін, чорний хліб, горілку та солоні огірки. До цієї розкішної композиції дівчина приготувала ще й кумедний відеоролик. У ньому кадри змінюються дуже швидко, але варто відзначити, як легко вона грає з публікою за допомогою своєї сексуальності – стрункої фігурою та формами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Лєра Товстолєс, фото: Instagram
Лєра Товстолєс, фото: Instagram

"Foodp**n", "Лера. Супер. Хочу твого борщу", "Як поставити сто лайків?", "Вогонь", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс зігнулася в тоненькому купальнику на кухні: "Ух яка мала"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс захистила Єфросинину та її російську мову: "Поливали г*вном"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс розслабилася під пальмами, поки в Україні війна: "Не боюся"