Актор Джонні Депп зробив унікальну появу на MTV VMA цього року, де він шокував мільйони глядачів по всьому світу, перетворившись на Місячну Людину.

Відповідну публікацію Джонні Депп розмістив у своєму обліковому записі в Instagram.

59-річний Джонні не був присутній особисто, але з'явився в костюмі астронавта, перетворившись на знамениту Місячну Людину на церемонії.

Місячна Людина MTV є основним продуктом церемонії нагородження та був офіційним талісманом премії з моменту першого випуску шоу у 1984 році.

Джонні Депп: скрін з відео
Джонні Депп: скрін з відео

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ведучі шоу LL Cool J, Джек Харлоу та Нікі Мінаж, за якими спостерігали мільйони глядачів у всьому світі, відкрили виставу, провокувавши Джонні.

Коли камера перемістилася на астронавта, Джонні сказав у попередньо записаному відео: «Гей, знаєш, що? Мені потрібна була робота. Я просто хочу, щоб ви, хлопці, знали, що готовий відсвяткувати дні народження, весілля, поминки».

Джонні поділився відео своєї появи в образі Місячної Людини в Instagram зі своїми 27,5 мільйонами підписників із підписом: «Вгадай, хто? #VMA».

Потім він додав: "Гей, VMA, давайте повернемося до чортової музики, чи не так?"

Шанувальники звернулися прямо до соціальних мереж, щоб прокоментувати його віртуальну зовнішність вперше після судового розгляду з Ембер у червні.

Джонні Депп: скрін з відео
Джонні Депп: скрін з відео

Людина написав: «ДЖОННІ, ТИ ТАКИЙ КРУТИЮ», а другий додав: «КРАЩИЙ З КРАЩИХ»

38-я церемонія вручення нагород відбулася в неділю (28 серпня) у Prudential Center у Нью-Джерсі, США.

До головних претендентів на перемогу на святкуванні цього року входять Ліззо, Гаррі Стайлс і Тейлор Свіфт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Джонні Депп зіграв першу роль у кіно після перемоги над Ембер Хердом у суді