Наталка Горова, 24 річна донька Ірини Горової, першої дружини репера Потапа похвалилася кадрами після занять спортом.

Як і більшість молодих людей, Наталка є активною користувачкою соцмереж, зокрема Instagram, де на неї підписано близько 30 тисяч фолловерів, які із цікавістю спостерігають за її особистим життям.

Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/
Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/

Цього разу Наталка розповіла про свої роздуми щодо спорту, та розмістила декілька чарівних фото.

"Сьогодні в залі слухала підкаст і там жартома прозвучала така фраза: "єдине, що є веселе у спорті — це запостити його в соц.мережі. Усміхнулася, зробила фото в залі, усміхнулася ще раз, зробила фото на вулиці, але до цієї фрази коментар", - написала Наталка.

Вона зазначила, що найбільше полюбляє після спортзалу "чудове відчуття після тренування - начебто маленька перемога над собою".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В як же про те відчуття, що ти вже схуднув після першого тренування? взагалі іноді можно справді результат побачити в дзеркалі, якщо дуже захотіти та дуже себе похвалити, - написала Наталка.

Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/
Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/

Вона погодилася, що може не кожен полюбить спорт, але щоб мотивувати себе, варто відзначати маленькі перемоги після заняття, тоді і настрій краще і бажання знову прийти на тренування є.

У коментарях до допису зізналися, що вона чудово виглядає:

"Гарна", "Круте тату", "Наталі, Боже, яка ж ти красуня. Ти можеш вести блоги, як ведуть моделі зі своїх тренувань", "Краса", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що названа донька Потапа Наташа Горова провела в Києві 5 днів: "Спочатку пройшла, а потім звернула увагу"

Як повідомляв "Знай.ua" названа донька Потапа Наташа Горова зізналася, як приємно бути ніжною дівчинкою.

Також "Знай.ua" інформував, Періс Гілтон потерлася об рожеву красуню, щоб порадувати Брітні Спірс та Елтона Джона.