Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал розповіла, як ставиться до Світлани Лободи. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал має багато шанувальників, які захоплюються її неймовірним талантом і просто як гарною людиною, тому зірка активно веде свою сторінку у соцмережах та радує новими фото. Також зірка нерідко наважується поговорити з шанувальниками про особисте, відповідаючи на їхні запитання. Так, цього разу розмова зайшла за відому співачку Світлану Лободу.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Хтось із шанувальників запитав актрису, чи подобається їй Світлана Лобода. Анна Кошмал відповіла, що не мала честі познайомитися особисто з зіркою і додала, що ніколи не слухала її пісні, а віддавала перевагу іноземним і знаменитим виконавцям.

Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories
Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Особисто не знаю. Ніколи не було її пісень у трек-листі, не фанат. У той час, коли всі слухали Лободу, Лорак тощо, ми з друзями слухали Beyoncé та Justin Timberlake", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал зізналася, що війна допомогла їй зруйнувати ілюзії: "Багато стало на свої місця".

Також наш портал інформував, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Крім того, ми повідомляли, пародист "Кварталу 95" Юрій Великий розкрив, про що мріє дружина окупанта, яка не може виїхати з Криму: "Курять у недозволених місцях".