Донька Ніни Матвієнко Антоніна поділилася однією цікавою новиною у Instagram Stories.

Нещодавно, 24 серпня 2022 року, на День Незалежності вона виступала разом з мамою на онлайн-концерті. Антоніна часто викладає будь-які публікації у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей.

Антоніна Матвієнко, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко, фото: Instagram

Як виявилося, Національна громадська телерадіокомпанія України "Суспільне" обрала її як потенційного члена журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення. Антоніна Матвієнко запропонувала своїм шанувальникам, якщо вони раптом хочуть бачити її у складі журі – голосувати за її кандидатуру. Серед її "противників" багато молодих та не дуже популярних людей, таких як Влад Дарвін, Софія Іванько, Сергій Кейн, Михайло Клименко, Дарина Красновецька, KRUTЬ, Анжеліка Рудницька, Мирослава Салій.

Виділяється лише Христина Соловій.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

До цього Антоніна Матвієнко демонструвала перший спільний її виступ із чоловіком Арсеном Мірзояном на концерті до Дня Незалежності.

"Тоня, твій голос - це така насолода! Це просто як луна всіх закоханих сердець!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Антоніна Матвієнко защебетала разом із мамою, не зумівши зустрітися з Арсеном Мірзояном

Як повідомляв "Знай.uа", Тоня Матвієнко через Арсена Мірзояна зважилася на відчайдушний крок, щоб розповісти про почуття: "Душевно, відкрито, щиро"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко, дружина Арсена Мірзояна, отримала важливу відмінність прямо перед концертом: "З сьогоднішнього дня офіційно"