Засновниця SKIMS Кім Кардаш'ян виглядала приголомшливо в рожевій сукні, коли вона черпала натхнення у Барбі. Для останнього спекотного знімку зірка демонструвала свої знамениті вигини у вигляді пісочного годинника в яскравому рожевому міні.

Відповідну публікацію Кім Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

41-річна засновниця SKIMS викликала справжній фурор у додатку для соціальних мереж, коли було помічено, що вона користується образом Барбі, одягнувши рожеву міні-сукню з глибоким вирізом.

Сукня зірки Кардашян була від Balenciaga і мала крихітну бретельку, оскільки вона виставляла напоказ свої підтягнуті ноги.

Кім Кардаш'ян: скрін з відео
Кім Кардаш'ян: скрін з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Кім, яка нещодавно продемонструвала свою персикову попу, виглядала гламурно у рожевому вбранні, а її світлі локони виглядали шикарно в акуратній зачісці.

Мама чотирьох дітей зробила знімок перед масивним дзеркалом у вбиральні свого особняка в Хідден-Хіллз, Каліфорнія, коли її оточили вішалки для одягу.

Шанувальники зірки божеволіли в розділі її коментарів, оскільки багато хто залишав захоплені компліменти, один з яких написав: «Ви і Барбі — близнюки».

Другий прокоментував: «Така красива», а третій додав: «Люблю тебе в рожевому».

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка Діснея викрила брудні секрети Кім Кардаш'ян та Періс Хілтон.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян без бюстгальтера заворожила динамітними формами.