Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливаком набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує свіжі пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Нещодавно Адель Асанті ще була в Туреччині, відходила від пластичної операції на сідницях в готелі, а вже зараз перебуває у Львові зі своїм коханим, який виявився військовим. Фото з ним дівчина вже показувала шанувальникам, але обличчя вирішила приховати.

Адель Асанті з хлопцем, фото з instagram
Адель Асанті з хлопцем, фото з instagram

На цей раз вона вирішила продемонструвати, як виглядає її нова п'ята точка без одягу. Для пристойності вона одягла білизну, але досить відверту та сексуальну.

"Ну просто вона стала такою 🔥, що її гріх не показувати 😁😁" - написала Адель Асанті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

Округлості її фігури дійсно змінилися, попа виглядає підтягнутою і швів не видно. Вона вставила собі туди імпланти, як і її подружка Настя Покрищук. З моменту операції пройшов лише місяць.

Шанувальники оцінили оновлені форми дівчини і знову натякнули на її повернення у індустрію 18+.

Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/
Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/

Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/
Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті розповіла, як потрапила в індустрію 18+ і скільки заробила за 4 роки зйомок: "Нелегка праця"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті зробила перший крок до легалізації відео для дорослих, чекає на схвалення Зеленського: "Хто любить контент 18+..."