Макс Чмерковський став відомим завдяки участі у романтичному проєкті "Холостяк". Як і усі українські зірки, та публічні особи, Макс чим може допомагає Україні, наближаючи нашу перемогу.

У своєму Instagram розповів про людину, яка знає про війну не з чуток. Це художник з Ірану Давуд Рустай, який невтомоно допомагає українцям.

Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/maksimc/
Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/maksimc/

Ось що пише колишній "Холостяк" про Давуда:

Знайомтесь з моїм новим другом Давудом Рустаєм, художником, візіонером, чудовою людиною і тим, хто з перших рук знає про звірства війни. Давуд продає свою останню картину "Уявіть" та пожертвує 100% коштів на місію @baranova27 для допомоги українським людям. Дякую - це недостатньо.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/maksimc/
Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/maksimc/

У коментарях захопливо висловились вчинками художника: "Це надзвичайно мило з його боку", "Вау! Давуд - це людина, яка бачила так багато і мала багато домівок, але повністю зосереджена своїми переконаннями та сподіваннями. Як великодушно з його боку пожертвувати одне зі своїх творінь", "Я з півночі Ірану і я та моя сім'я вигнані під час революції та війни", - написали у комен тарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів, чим закінчиться війна в Україні

Як повідомляв "Знай.ua", що "Холостяк" Макс Чмерковський скоро знову стане татом, лікарі допомогли Піті.

Також "Знай.ua" інформував, учасниця "Холостяка" Яна Соломко одноголосно стала ганьбою України - обрала росію.