Українська співачка Христина Соловій, яка стала надзвичайно популярною після участі у проєкті "Голос Країни", показала, де бере сили, щоб творити під час війни.

У своєму Instagram Христина показала декілька кадрів з відпочинку в Карпатах. У своєму дописі, коментуючи розслаблені світлини, зірка зазначила, що тішать також новини з Херсону та вона тримає кулачки за ЗСУ.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Три дні в Карпатах - силу-силенну дають. І в Херсоні ЗСУ гарно палять мости і, самі знаєте кого, б‘ють. Повертаюсь до справ натхненна і непереможна) Боронімо Україну на своєму фронті кожен - написала Христина.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото дівчина позувала лежачи на травичці, у коротеньких шортиках, та напівпрозорій сорочці. Видно, що дівчина дійсно відпочиває спостерігаючи красу та дивовижність природи.

У коментарях підтримали співачку, та поділилися своїми емоціями з приводу Карпат, книжок(бо Христина серед іншого постила книгу, яку читала) та краєвидів.

"Клас, я теж вчора була у Карпатах", "Я мрію як ми, поїдемо в Крим", "Ти кумедна", "Найкраща", "вечірня красуня, дорога дівчина", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Соловій "рознесла" Астаф'єву, Дорофєєву та тих, хто показав непристойний жест на всю країну: "Тризуб здорової людини".

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій схрестила ніжки на ліжку, та заявила про права та привілеї: "Це моя свобода".

Також "Знай.ua" інформував, солістка "KAZKA" Олександра Заріцька розповіла, як провела два дні у лісі, з хлопцями із ЗСУ.