Українці вже сповна насолодилися відновленням кулінаного шоу "МайстерШеф" на СТБ і тепер сидять в очікуванні 12 сезону романтичного проєкту "Холостяк" з Алексом Топольським.

Проект повинен був вийти, як завжди, навесні, напередодні 8 березня, але через повномасштабне військове вторгнення рф в Україну, прем'єра була відкладена на невизначений час. Нині ж шанувальників шоу порадували швидким його виходом уже цієї осені.

А поки що головний герой "Холостяка" Алекс Топольський перейшов на українську мову і повернувся до соціальних мереж, щоб підігрівати інтерес до шоу. Нещодавно він поділився секретом того, як поводитись у важкі моменти.

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Чоловік має щоденну корисну звичку, яка допомагає йому заряджатися позитивними емоціями на весь день.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Навіть в моменти, коли складно, завжди є хоча б одна річ, за що ми можемо бути безмежно вдячними в цьому світі. Свій ранок я починаю з таких думок. Я перелічую три речі, за які безмежно вдячний. Стараюсь якомога сильніше поглиблюватись в емоції, які, в свою чергу, транслююсь хвилю настрою на весь день, – пояснює Алекс. – Той факт, що ми прокинулись – вже дар життя. У той момент, коли мільйонам людей не вдалося розплющити зранку свої очі".

"Сьогодні я був вдячний за близьких, які у мене є, за країну, в якій народився, та за Президента. Хоч я і виїхав 11 років тому, але ніколи не був настільки переповненим гордістю за те, що я українець", – ділиться Холостяк.

В коментарях українці поділилсь тим, за що вони вдячні:

"Вдячна ПВО, що сбиває ракети, які літають повз і над моїм домом. Жива", "За кожний початок дня, за те, що я Українка", "За Україну! За президента!", "Я вдячна Богу за все"...

Нагадаємо, що Алекс Топольський з "Холостяка" використав безпрограшну "зброю", щоб підкорити дівчат.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник відповів, чи вдасться "українізувати" Алекса Топольського у шоу "Холостяк".