Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями та розповідає про своє життя відданим шанувальникам у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник в інтерв'ю Славі Дьоміну розкрив невеликі подробиці "Холостяка" із головним героєм Алексом Топольським. Всім відомо, що прем'єра мала відбутися цієї весни, проте війна внесла свої корективи. Тепер показ перенесли на осінь і всі сподіваються, що це станеться.

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Велика кількість глядачів все ж таки проголосували "за" прем'єру, але оскільки зараз у суспільстві гостро стоїть питання про українізацію всього, що є, Дьомін поцікавився у Решетника, чи дублюватимуть випуски з російськомовним Топольським.

Як зізнався Григорій, команда шоу розглядала будь-які варіанти, проте зібрати всіх учасників та головного героя зараз в Україні буде проблематично через війну.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Григорій Решетник та Слава Дьомін, скріншот з відео
Григорій Решетник та Слава Дьомін, скріншот з відео

Це означає, що всі говоритимуть російською, крім самого Решетника в моментах, а ще монтажери поставлять титри українською.

"Всі знають українську і, можливо, нам вдасться здивувати глядачів і зробити ще проекти, де збиратимуться учасники проекту. Що з приводу дублювання - це складно", - пояснив Решетник.

Раніше ми писали про те, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник пообіцяв після війни "ВСУ має талант": "Такі ж танці, посмішки"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що найбільше цінує у житті - у росії з цим не знайомі: "Свобода та незалежність"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник побратався з Артемом Пивоваровим і зізнався, за що його розпирає гордість: "Комбо талановитих людей"