Наташа Горова поділилася кумедним скріншотом із Facebook, де обговорюються корисні покупки під час війни.

Нещодавно вона розмовляла з аудиторією на тему кулінарії, в Instagram, де за її життям стежать понад 28 тисяч людей. Дочка Олексія Потапенка поглибилася далі в цьому процесі, щоб не обмежуватися банальними спеціями та "грати" з ароматами та смаками.

Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/
Наталка Горова. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/

— Що такого крутого ви купили нещодавно, що помітно покращило ваше життя?

Здавалося б, це питання так багато відповідей можна знайти. Але українці, звичайно, знають найбільш актуальну відповідь. Він стосується нещодавніх подій, пов'язаних із Сергієм Притулою та благодійністю. І так, йдеться про супутника, який було придбано для потреб України із коштів, зібраних усім українським народом – близько 600 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories
Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories

А потім дівчина показала, як виглядає її ранок – у процесі готування. Вона знову зробила собі щось смачне, щоб день пройшов набагато краще.

Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories
Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories

Востаннє у публікації вона виставляла текст, у якому обговорювала почуте у підкасті. Там говорилося – єдине, що є у спорті – фотографії звідти у соцмережах. Але вона також додала і відчуття після тренувань, схуднення і після бігу.

Нагадаємо, названа дочка Потапа Наташа Горова вирішила поекспериментувати із солоденьким: "Хочеться..."

Як повідомляв "Знай.uа", названа дочка Потапа Наташа Горова попотіла за допомогою Мішель Андраде: "Ось так і робляться..."

Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова "осліпла" від краси України: "Все моє"