Сергій Бабкін неординарний співак, який із початком повномасштабної війни виїхав до Європи разом із дружиною Сніжаною та дітьми.

Він не перестає дивувати шанувальників, якось зізнавшись, що отримує від уряду Німеччини фінансову допомогу у розмірі 1500 євро. У Instagram за його життям стежать понад 220 тисяч людей, і зараз він виставив публікацію, в якій розповів про черговий обстріл Харкова.

Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram

"Сьогодні ворог обстріляв наше Джерело. Джерело Сили, Здоров'я, Віри. Щоранку, протягом багатьох років, у будь-яку погоду, я пірнав у нього, отримуючи заряд і натхнення. Сьогодні вранці Саржин Яр був обстріляний. Загинули люди. Поранено людей. Дуже боляче!", - пише Сергій Бабкін у публікації.

На знімку він, якраз таки, і з'явився, будучи в Саржиному Яру. Він уже у воді, на спині, розплющивши рота і заплющивши очі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сергій Бабкін, фото з Instagram
Сергій Бабкін, фото з Instagram

"Ніколи не забудемо! Разом ми сила!", "Моє найулюбленіше місце у Харкові, але більше болить за людей", "Все буде добре, вони можуть зруйнувати багато матеріального, але наш дух сильніший за це", "Люблю вашу родину, і мені боляче від вашого болю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна розслабилася з Сергієм у Франції, дозволивши собі тарілку делікатесу: потім навіть до іншої країни потрапили

Як повідомляв "Знай.uа", Сніжана Бабкіна забула одягнути ліфчик і випадково порадувала шанувальників: "Класний настрій відчувається"

Знай.ua писав, Сергій Бабкін сколихнув серця українців в образі Тараса Шевченка: "Далі ми самі"