Співачка MamaRika справжнє ім'я Анастасія Кочетова, дуже часто спілкується з шанувальниками в соціальних мережах та через ЗМІ. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Попри те, що співачка народилась у Львівській області, вона разом з чоловіком уподобали Київську область. Зараз вони знімають будинок який пережив окупацію. На щастя їх помешкання сильно не постраждав. Вони повернулися до Київської області де й мешкали, аж поки не відправили всією сім'єю за кордон на гастролі.

А нещодавно вона повідомила, що разом з чоловіком на маленькім синочком виїхала на гастролі за кордон. Це викликало хвилю обурення шанувальників, через те, що зі співачкою поїхав її чоловік. Проте Анастасія виправдала свою другу половинку та запевнила, що вони не сім'я, що буде втікати, а Сергій Середа допомагає їй та є ведучим концертів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У перервах між концертами зіркова сім'я вирішила відпочити та вперше показати маленькому сину Давіду море. Для цієї події обрали відомий курорт Аліканте в Іспанії. Співачка розмістила декілька фото з морського узбережжя.

Варто зазначити, що й сама співачка не втрималась та попозувала на фоні морських хвиль у тоненькому тигровому купальнику. Шанувальники не залишили без уваги в коментарях апетитні форми MamaRika. На іншому фото сидів маленький Давід, який вперше в житті насолоджувався морським відпочинком.

Світлини вона підписала так:

"В Іспанію ми прилетіли за кілька днів до благодійного концерту до Дня Незалежності. Це був справжній подарунок для Давіда - він вперше познайомився із морем… Залишаю ці фото тут як нагадування собі, що ми живі…що ще пам’ятаємо як це посміхатися та радіти простим речам🙏"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"