Відома українська легендарна співачка Тіна Кароль випустила новий міні-альбом "Лелеки", де вирішила зробити експеримент зі звучанням коломийок.

Народна музика заграла новими барвами на фан-аккаунті у Instagram з'явилися уривки пісень.

Тіну Кароль обожнюють українці, у неї на сторінці 1, 8 мільйонів осіб. Зірка презентувала новий та дуже незвичайний міні-альбом "Лелека", який аранжував американський діджей Мacro/micro.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Коментуючи колаборацію, діджей сказав, що йому пощастило працювати зі співачкою, і він захоплений українським народом.

"Я сподіваюся, що цей EP надихне людство пам’ятати, що життя є найціннішим даром і що ми можемо літати, як лелеки, та досягати нових вершин, як глобальна спільнота", - прокоментував діджей.

У "наймістичнішій частині" коломийки, презентованій у альбомі, про яку йде мова у цій статті, йдеться про зілля, яким дівчина зачарувала хлопця. Та через те - у неї болить голівонька, і навіть церква не допомагає. Лише, коли милий приходить всі страхи й болі минають.

У коментарях відгукнулися та похвалили тіну Кароль за сміливі рішення:

"Тіна наша улюблениця", "Це просто вогонь", "Вау", "Найкраща", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль готується підкорювати Японію з американським діджеєм: "Хай музична Україна лунає на весь світ".

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль злякала українців раптовою втратою ваги: ​​"Щось краса дуже схудла".

Також "Знай.ua" інформував, Тіна Кароль вперше зробила це за час війни і довела себе до мурашок.