Нещодавно ми дізналися, що Тіна Кароль є особистим заспокоювачем одного з воїнів ЗСУ, а зараз вона похвалилася про минулий захід.

Виконавиця часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей. Тіна дуже щаслива, що їй дали можливість стати обрамленням модного показу Lever Couture.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Щаслива стати обрамленням цього перформансу в рамках Rakuten Fashion Week Tokyo, який вже можна побачити на YouTube. Дякуємо за цю колекцію! Дякуємо за нашу колаборацію для цього проекту. Дякуємо Японії та компанії Rakuten за те, що так підтримуєте Україну", - пише Тіна Кароль у публікації.

На момент виходу красунь вона виконувала композиції нового альбому "LELEKA".

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Щаслива, що завдяки праці та таланту Тіни Україна звучить на весь світ", "Alina Pash 2.0?", "Українці - найталановитіші та сміливіші, ми заслуговуємо на повагу всього світу!", "Гордимось всією Україною", "Вибачте мені, але куди, в цьому підеш", - пишуть користувачі в коментарях.

Варто зазначити, що наприкінці виступу дві моделі зустрілися на одному рівні у сукнях квітів прапора України.

Нагадаємо, воїн ЗСУ зняв близькість з поцілунками від Тіни Кароль, будучи в окопах на війні: "Підтримує від початку"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль злякала українців раптовою втратою ваги: ​​"Щось краса дуже схудла"

Знай.uа писав, Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"