Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем показав, з яким запалом та настроєм виконує бойові завдання на передовій разом із побратимами. Видовищним відео він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни захищає Україну у складі воїнів ЗСУ, виконуючи завдання навіть на передових позиціях. Він уже отримував контузію та поранення, але продовжує робити все, щоб прогнати окупантів. Водночас він не забуває про шанувальників і частенько тішить їх новими відео чи фото.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

На цей раз Даніель Салем показав, як часом веселяться воїни ЗСУ на передовій. На відео він йде в компанії товаришів по службі і один з них вирішив трохи підняти настрій бійцям, поки Салем знімає на відео. Одного разу вдалині пролунали гучні вибухи, які, швидше за все, свідчили про роботу окупантів. Втім, воїнів і телеведучого це анітрохи не збентежило і не злякало.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Без гумору на нулі неможливо, якщо знищувати противника, то тільки з усмішкою на обличчі, він не вартий бачити нашу злість, і навіть сльози!", - підписав ролик Даніель Салем.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Сєрга з "Орел і Решка" зізнався, чи знайшов даму серця, яка чекає на нього з війни: "Кохання - це тонка штука".

Також наш портал інформував, Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою – не межа: "Сидів один під землею".