Українська журналістка та ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. за її особистим та суспільним життям стежать 1,8 мільйона підписників

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Українська ведуча разом з чоловіком з часу оголошення воєнного стану активно підтримують Україну. Вони беруть участь у різних благодійних заходах, телемарафонах, концертах, проєктах. Інколи їм вдається зробити неможливе заради рідної країни. Катя вважає, що зірки не повинні мовчати, вони мають розказувати світу правду.

Цього разу ведуча опублікувала чорно-біле фото, на якому вона з маленьким хлопчиком за спиною. Хто це Катя не уточнила. Поруч з фото вона зробила допис двома мовами вона, щоб привернути увагу до непростого періоду для кожної дити, яка залишилась в Україні.

Як відомо, восени діти йдуть до школи. На українських школярів прийшлося найбільше випробувань: спочатку коронавірус, а потім війна. Тому ведуча вирішила розповісти решті своїй аудиторії, який жах відчувають українські мами, коди збирають дітей в школу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер крім книжок та ланчу, дитині треба зробити запас їжі на три дні та дати з собою теплі речі, ліхтарик, павербанк та записки з даними батьків. Такі поради батькам оприлюднила Національно поліція України. А від самої думки про те, що щось може статися, кожній мамі стає моторошно, навіть тій, яка живе у мирній країні. Тому Катя просить не забувати про Україну та війну.

Нагадаємо, Катя Осадча згадала про "Гру в кальмара", щоб описати росіян із боргами: "Сподіваються..."

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Знай.ua писав, Катя Осадча показала, як змінився словник з приходом війни - навіть на орків у фільмах і не поглянеш