Українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Настя Каменських не так давно повернулася в Україну, проте Потапа з нею не було. Варто зазначити, що багато відомого репера Позитив та інші представники шоу-бізнесу просять повернутися в Україну. Проте Настя зараз віддувається за себе та за чоловіка.

Настя встигла виступити з в Україні з благодійними концертами та взяти в них участь. Крім того, зірка дала інтерв'ю в ЗМІ. А нещодавно стало відомо, Настя покинула Україну. Зокрема, вона нещодавно взяла участь у благодійному заході. Під фото, яка вона розмістила з цієї нагоди, вона написала:

"Болгарія, дякую за цю теплу зустріч ♥️ • • • А вже зовсім скоро будемо разом з вами співати в : 15.09 - Марбелла 18.09 - Аліканте Приєднуйтесь! З кожного квитка — донат на допомогу Україні Посилання на квитки - в сторіс"

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"