Російська співачка Лариса Доліна в інтерв'ю YouTube-каналу "Скажи Гордєєвій", яке вийшло 23 листопада 2021 року, заявила, що вкрала з чоловіком дитину просто з лікарні.

Кожен батько переживає за свою дитину і ночами не спить, коли вона хворіє. Особливо, коли малюк тільки-но народився і матусі прислухаються до кожного подиху.

Такою була й новоспечена мама Лариса Доліна, якою зіткнулася з цілковитим свавіллям лікарів, коли народжувала доньку Ангеліну.

Співачка зазначає, що день пологів був найщасливішим у її житті, хоча все було складно та непередбачено.

Через 3 дні після пологів у Лариси забрали дитину, оскільки вона не мала ні грама молока. І тоді почалося найстрашніше.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Її приносили до мене рідко, хоча я просила частіше. Потім мені її принесли і вона була вся жовта. Почалася не звичайна жовтяниця, як у багатьох немовлят, а гемолітична. Захворювання пов'язане з резус-конфліктом. Її, не питаючи мого дозволу, забрали у лікарню, не сказавши до якої”.

Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.
Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.
Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.

Артистка о 6-й ранку прийшла за своєю дитиною, а їй сказали, що її немає. Вона впевнена, що якби в цей момент біля неї не стояв батько Ангеліни, то Ларису вже увезли без свідомості. Лікар (або медсестра) навіть не знали, до якої лікарні забрали дівчинку.

"Ми сіли в таксі і 8 годин їздили Москвою і шукали, куди могли відвезти мою дитину. У результаті знайшли в Морозівській лікарні, в боксі, повному тарганів, у жахливому стані і з температурою 41. Це її там так лікували. Я побула з нею добу і через добу ми з її татом вирішили її викрасти. Вона почала худнути, температуру не могли збити."

Палата була на 1 поверсі. О 4-й ранку приїхав чоловік Доліною і вони через вікно втекли. Згодом дівчинка стала набирати кілограми, температуру збили, але молоко у Лариси так і не з'явилося.

Нагадаємо, що Лариса Доліна підтримала путіна в "ДНР" і сказала, що росіяни ніколи не потерплять диктату.

Раніше ми повідомляли, що пособниця путіна Лариса Доліна поскаржилася на погане життя в Європі.