У всьому світі відбувається боротьба жінок за рівноправність і вона увінчується успіхом. Своєрідна боротьба чоловіків та жінок відбувається і на Новому каналі у шоу "Хто зверху".

Незмінними ведучими якого є Леся Нікітюк та Сергій Притула, а улюбленим конкурсом усіх українців – "Правда/брехня", де можна дізнатися багато цікавого про зірок.

Цього разу "зіштовхнули лобами" Славу Дьоміна та Олену-Крістіну Лебідь, наречену Павла Розенка.

Завданням Слави було вгадати, чи правдиву історію про себе розповість ведуча "Аферисти в сітях". Олена-Крістіна здивувалася всіх присутніх, заявивши, що вона знає мову кіз.

Дьомін впевнено сказала, що це правда.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слава Дьомін, скріншот з відео
Слава Дьомін, скріншот з відео

"Де я, а де кози...Бєєєє... Насправді у мене була бабуся, у якої були кози. Але це не означає, що я розуміла, що вони говорять. Але на той момент я знала, що таке" тролінг". Тому я просто підходила за хату і робила "беєє". Можете реально погуглити, це звучить стовідсотково так, як роблять кози, навіть тональність та сама. І бабуся з відрами бігла напувати кіз, а коза мені відповідала".

І так, це виявилося правдою, як би дивно це не звучало.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь показала "побочку" стосунків з екс-міністром Павлом Розенком.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь знову почала відвідувати побачення, але не з Розенком: "Ходила на зустріч із сином Ван Дамма".

Також стало відомо, що наречену ексміністра Розенка Олену-Крістину Лебідь "словили" на крадіжці грошей із чужої карти.