Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча показала свого маленького синочка за партою.

Для неї це найважчий початок нового навчального року через війну. Через це вона бажає дітям, батькам та вчителям – сили, адже тепер потрібно не лише вчитися, а й берегти себе.

Катерина Осадча із сином, фото з вільних джерел
Катерина Осадча із сином, фото з вільних джерел

Як знімок вона зняла момент з Івасіком, коли він був у садочку. Фотографія – минулорічна.

"У улюбленому садочку, який закрили назавжди, а альтернатива не знайдена досі (наш перший дзвінок за рік і майбутній першокласник Іван Горбунов до нього вже плідно готується)", - пише Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Користувачі написали багато всього. Хтось зазначив, що його дитина не може піти до навчального закладу, бо там немає бомбосховища. Хтось зустрічається із однокласниками знову в онлайн-форматі. А в когось діти навчатимуться, доки триває війна, в Європі. У Польщі, наприклад.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"Наш садок, на жаль, не відкрили. Тільки зараз почали робити підвал для укриття", "Нашої школи більше немає, на превеликий жаль. Харків", "Пішли до Франції до школи, поки не наважуємося повертатися", - пишуть вони .

Нагадаємо, Юрій Горбунов зізнався, як до Каті Осадчої пустував в університеті: "Без перерви 12, було не дуже приємно"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов став справжнім козаком, не забувши рушницю, Оля Цибульська навіть ротик прочинила

Знай.uа писав, Катерина Осадча пояснила, чому її повнолітній син не воює з окупантами на фронті: "Випереджаючи всі питання..."