Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма поділився архівним знімком, на якому він з'явився ще дитиною.

Він досі перебуває у США, куди вибрався із дружиною та дітьми ще на початку війни. Влад періодично викладає різні знімки та відео в Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Наші діти заслуговують на те, щоб ходити до школи, а не бігати в бомбосховища... Досі не вірю, що син уже школяр", - пише Влад Яма в публікації.

На знімку він, мабуть, першокласник. Зверху в лівому кутку можна побачити, коли було зроблено цей знімок - 1990 року. Позаду нього книга Олександра Пушкіна, а в руках класичний "Буквар" ("Абетка")

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

"Яке волосся!", "Час летить...", "Вітаю зі школярем! Бажаю мирного життя та вчення!", "Нехай буде здоровий, щасливий і найкращий у класі", - пишуть користувачі в коментарях.

Влад Яма народився та виріс у Запоріжжі, закінчивши місцевий національний університет. Його мама - вихователь у гімназії, а батько теж пов'язаний із навчанням.

Нагадаємо, танцюрист Влад Яма "зрадив собі" у США, віддавшись іншому захопленню перед українцями: "За скільки продали?"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма показав приклад, як прожити 50 років у шлюбі та витрачати гроші, яких немає: "Теплом повіяло"

Знай.ua писав, Влад Яма з "Танці з зірками" наковтався лабуди і впав, Оля Полякова тепер боїться дихати: "Все з шампанським"