Джеймс Ван Дер Бік подав позов на суму 700 тисяч доларів проти SiriusXM/Stitcher після того, як передбачувану угоду щодо підкастів, укладену з брендами, було розірвано.

У судових документах, поданих 26 серпня та отриманих Us Weekly і The Blast, зірка "Як я зустрів вашу маму" заявив про порушення контракту на підставі угоди, яка, як він стверджував, перебуває у розробці з 2021 року.

За словами Ван Дер Біка, угода коштувала щонайменше 700 тисяч доларів, при цьому зірці виплачувалося 50% чистого прибутку від реклами.

Далі він стверджував, що відхилив інші пропозиції на підставі їхньої договірної угоди.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"У Ван Дер Біка були інші пропозиції та потенційні партнери, з яких можна було обрати для розвитку цього проєкту", - йдеться у документах.

Джеймс Ван Дер Бік, кадр з інтерв'ю Кевіну Харту
Джеймс Ван Дер Бік, кадр з інтерв'ю Кевіну Харту

"Однак, спираючись на договірну угоду, досягнуту з відповідачами, Позивач припинив переговори з іншими покупцями та ствердно відхилив ці інші пропозиції (а також інші можливості для дій)".

Згідно з документами, підкаст мав бути присвячений кар'єрі актора "Бухта Довсона", дозволяючи йому спілкуватися з шанувальниками його телевізійних та кіноробіт.

"Він виступав, як ведучий підкасту, брав інтерв'ю, коментував і закулісно розповідав про минулу роботу, а також ділився унікальною точкою зору художника, шукача та громадського діяча, яка стала візитівкою його соціальних мереж".

SiriusXM і Stitcher нібито відправили електронного листа акторові "Дня праці" у квітні, повідомивши йому, що, хоча вони "готові оголосити умови офіційно закритими" , хтось із вищого керівництва переглянув контракт і зрештою скасував угоду.

Далі Джеймс стверджує, що під час липневого дзвінка в Zoom компанія офіційно "відмовилася" від угоди, пославшись на "нову політику", згідно з якою фінансова команда переглядає всі контракти і може вирішувати, чи вони просуватимуться вперед.

Актор вважає, що SiriusXM/Stitcher, як і раніше, повинні нести відповідальність за виплату йому, принаймні очікуваного мінімуму, на додаток до "загальних та компенсаційних збитків" і гонорарів адвокатів.

Нагадаємо, що 10-річна дочка Кортні Кардаш'ян Пенелопа займається дорослими справами на камеру.

Раніше ми повідомляли, що 57-річна Поліна Порізкова, що не старіє, зняла труси і оголосила свято.