Відомий співак Народний артист України Павло Зібров показав, як виглядав задовго до формування сьогоднішнього образу - у юності. Рідкісними архівними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров має яскраву зовнішність, яка знайома якщо не кожному, то багатьом українцям. Незважаючи на вік і час на сцені, він не втрачає популярності і з роками стає тільки кращим і епатажнішим. Втім, пишні вуса та розкішна шевелюра були в артиста не з самого дитинства, як, мабуть, здається багатьом.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, Павло Зібров показав, так би мовити, "безвусий" період свого життя - юність. Він поділився серією фото, на яких йому 10, 12, 15 та 18 років. На одному із фото він показав свого брата Володимира. Артист зазначив, що іноді приємно порине у спогади, переглянувши старі фотографії.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Знайшов у себе старі фотографії шкільних, юнацьких років. На першому фото мені 10 років, я зі своїм педагогом – Вікторією Станіславівною Зайончковською. Далі 12 та 15 років і на останньому фото 18р. разом зі своїм братом Володимиром. Приємні спогади!", - поділився виконавець.

Раніше портал Знай повідомляв, Павло Зібров у самому серці Києва нагадав, як дорого платить Україна за свою Незалежність: "Сильна та непереможна".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера".

Крім того, ми писали, Оля Полякова у напівпрозорому ліфі показала, що таке справжня краса: "Коли не нафарбовано".