Екс"Холостяк" з Грузії, продюсер та підприємець Іраклі Макацарія поділився фото, яке присвятив останнім дням літа, та початку осені, Іраклі оригінально помахав літу "па" у чорному костюмі, але у воді.

Іраклі нещодавно порвав зі своїм холостяцьким життям та одружився на Лізі Чічуа. Пара проводила медовий місяць в Греції, але тепер, судячи з вказаної геолокації - перебуває у Грузії. Схоже відпочинку, як і літу прийшов кінець. Фото, яке з'явилося на сторінці в Instagram, Іраклі підписав так:

Іраклі Макацарія, скріншот з відео
Іраклі Макацарія, скріншот з відео

Дякую літо! Бувай! - написав бізнесмен.

На знімку він у костюмі і чорних окулярах - вилитий "Людина в чорному" - лежить у бірюзових водах моря. Одною рукою Іраклі тримає лацкан піджака, а іншою край окулярів від сонця.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Іраклі Макацарія. Фото: instagram.com/maqatsa/
Іраклі Макацарія. Фото: instagram.com/maqatsa/

У коментарях фото чоловіка прокоментували:

"Класно!! Чоловіки в чорному Навіки!", "Просто гарячий чоловік в чорному", "Епічне фото", "Дуже гарне фото", "Правильно, восени слід купатися у піджачку".

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Іраклі дуже люблять українці, він часто нагадує на своїй сторінці, що в нашій країні йде війна. На початку вторгнення він дуже сіпвпереживав усім українцям, та публіквав багато контенту, але життя переважає, і дописів про війну у молодого чоловіка відтепер поменшало.

Нагадаємо, ми писали, що Іраклі Макацарія після весілля з 20-річною красунею почав підраховувати гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" Іраклі Макацарія показав довгі ноги 20-річної дружини під короткою сукнею.

Також "Знай.ua" інформував, невідомий "увів" 20-річну Лізу Чічуа просто перед Іраклі Макацарія.