У такий важкий час для України, як війна, яку розпочала росія на чолі з путіним, втіхою є, звичайно ж, діти - наше майбутнє.

Заради них наші захисники стоять на передовій, а жінки біжать стрімголов з небезпечних місць. Звісно ж, і народження маленьких українців – ціле благословення для батьків.

З початку повномасштабної війни подружжя Бєдняков-Коротка живе на різні країни. У лютому Андрій був на зйомках за кордоном, а Настя із 6-річною Ксенією – у Києві. Потім, навпаки, Бідняков повернувся до України, а своїх дівчаток відправив у безпечне місце.

Андрій Бєдняков із сім'єю, фото із соцмереж
Андрій Бєдняков із сім'єю, фото із соцмереж

Зараз Настя Коротка зі старшою дитиною та собачкою Пуфою перебувають в Америці. Там Ксенія пішла до школи, а Настя, зважаючи на все, вдруге стане мамою.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тільки не кажіть Андрію, він досі думає, що це мене камера телефону повнить, - пожартувала Коротка, оголошуючи про вагітність. - Ось йому сюрприз буде за кілька місяців!"

Бєдняков, як завжди, відреагував із гумором:

"Ось, млинець, залишив на півроку!"

Нагадаємо, що маріуполець Андрій Бєдняков став до лав волонтерів і активно допомагає країні. А ще поки що забороняє дружині та дочці повертатися до України.

"Ксенія постійно питає, коли закінчиться війна, - розповідає ведучий Нового каналу. - Каже: "Хочу додому, хочу до своєї кімнати, хочу до своїх друзів, до школи, на дитячий майданчик". Я їх зупиняю. Вважаю, поки не треба, адже не прихильник того, що зараз усі люди повертаються додому, звичайно, всім хочеться до своєї оселі, всі хочуть побачитися з друзями, погуляти рідними вулицями, але ще рано.

Андрій Бєдняков та Настя Коротка, фото із соцмереж
Андрій Бєдняков та Настя Коротка, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" "повернувся" на роботу до Маріуполя на Азовсталь.

Раніше ми повідомляли, що дружина Андрія Бєднякова з "Орел і Решка" вразила новиною про переїзд з донькою до США.