Свого часу українці дуже вподобали серіал "Спіймати Кайдаша", який оказує стосунки у вельми проблемній родині і відзнятий за мотивами повісті Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я".

3 вересня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде п’ятнадцятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу відверто про особисте розповість відома акторка Антоніна Хижняк. Про те, як дівчина знищує кар‘єру російських акторів та невже сама готова йти на фронт – у новому випуску.

"Всі знають її як запальну Мотрю з "Кайдашів" та капітана Червону із серіалу "Слід". Цього разу акторка Антоніна Хижняк у мене в гостях", – говорить про нову героїню Григорій Решетник.

Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю
Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю

Антоніна Хижняк – українська акторка кіно та дубляжу. Брала участь в озвучуванні понад 150 повнометражних стрічок і мультфільмів! Голосом Антоніни розмовляють головні героїні фільмів "Лара Крофт", "Ангели Чарлі", "Мумія", "Дедпул", "Трансформери", "Зоряні війни" і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Акторка стала популярною після того, як два роки тому на СТБ вийшла прем’єра серіалу "Спіймати Кайдаша", де дівчина зіграла роль норовливої Мотрі. У 2020 році Антоніна отримала одну з головних ролей у детективному серіалі "Слід". Вона зіграла капітанку поліції, фахівчиню зі зброї, балістики і трасології Катерину Червону. На знімальному майданчику детективу дівчина познайомилася зі своїм коханим, також актором, Олександром Боднаром.

Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео
Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео

Як через родичів коханого Антоніна домоглася, аби страшні кадри з Бучі потрапили в російські мас-медіа? Де зараз її син? Та який план зі знищення кар’єри російських акторів в Україні вона розробила? Не пропустіть усі подробиці цієї суботи

Нагадаємо, що Антоніна Хижняк із "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів.

Раніше ми повідомляли, що Антоніна Хижняк з серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила в ній звіра.