Антоніна Хижняк, яка стала свого часу популярною завдяки ролі Мотрі в серіалі "Спіймати Кайдаша"відверто зізналася, що через війну в ній прокинулась агресія, яку вона намагається контролювати

Про свій емоційний стан вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео
Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео

31-річна Антоніна, рідне місто якої Українка, переживає й досі всі жахіття вторгнення в Україну. З самого початку війни в неї з'явилась ненависть до окупантів. Вона не приховує своїх почуттів та вважає, що саме гнів допомагає українцям боротися із загарбниками.

"Я ніколи не думала, що в мені може вміщатися стільки злості, ненависті. Це якості та емоції, які мені абсолютно не притаманні. Я завжди їх намагалася зі свого життя прибрати. Я звикла максимально гармонійно вибудовувати своє оточення, без токсичних людей чи ще когось. І зараз розуміти, який монстр може в мені жити... Відчувати такі сильні негативні емоції від нашого ворога. Ця війна змінила всіх. В який бік – я поки не знаю", – каже артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також вона сказала, що війна змінила людей, вони зараз як оголений нерв. Українці втрачають зараз не лише майно, гроші, житло, а й саме дороге - близьких людей. Тому, такими, як раніше, вони вже не будуть, сказала Антоніна.

Нагадаємо, відома актриса воскресила легендарний образ - "Двометрова баба, кров з молоком".

До слова, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як йде підготовка до весілля: "Дрібниці трохи завантажують".

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок тільки сниться: "Залишився місяць"