Зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк підкреслила родзинку своєї героїні Мотрі. У головній ролі Хижняк грає жваву і гостру на язик дівчину.

"Таких Мотрь в Україні дуже багато. Насправді, вона середньостатистична дівчинка, у якої є цілі, мрії, бажання. Ми всі хочемо кращого життя для себе і своїх близьких. І вона цього прагне будь-якими способами. Вона з хорошої сім'ї, але при цьому примхлива дівчина і свого не упустить", - вважає Тоня.

Також актриса пригадала неймовірний кастинг, який їй подарував можливість зіграти в серіалі "Спіймати Кайдаша".

Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ
Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ

"Коли мене запросили на проби, і я побачила текст Мотрі, шалено зраділа. Завжди мріяла її зіграти, оскільки раніше мені давали грати Мелашку. А тут Мотря!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

На мене подивилися і обіцяли дати відповідь через пару днів. П'ять днів ходила по квартирі і не могла заспокоїтися, не могла заснути, не знала, як дожити до «вердикту». І ось через пару днів бачу у фейсбуці фото тарілки – зйомки почалися. Розумію, що запустилися без мене, а значить, знайшли когось іншого. Плакала добу. Їхала на роботу і ридала. Взагалі я прагну до роботи ставитися легко. Пройшла кастинг – добре, а не пройшла – значить, буде інший шанс. Але тут я не могла нічого з собою зробити, не могла це відпустити.

наступного дня вночі зателефонувала мені кастинг-директор. Чую на тлі фірмовий голос режисера Саші: «Почали!» тобто, мені дзвонили прям з майданчика. Питають, що у мене зайнятості і чи можу завтра приступати до зйомок? Звичайно, можу! Я готова була скасувати всі плани.

Таким чудесним чином я видерлася в останній вагон. Це перші масштабні зйомки для мене, що дуже надихає працювати краще. Хоча будемо чесні, всі розуміють, що зовні я зовсім не така як описано Мотря у Нечуя-Левицького: двометрова бабища, кров з молоком. Всі читали, всі розуміють. Коли я прийшла в перший день, маленька, непоказна, мене запитують: "А ти хто?" Я – Мотря. Після здивування на обличчях, я зрозуміла, що потрібно брати нутром. У театрі я була Червоною шапочкою, Попелюшкою і тд. Набридло грати принцес", - жартує Тоня.

Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ
Антоніна Хижняк, фото: прес-служба СТБ

Також виявляється, що з партнером по проекту Тарасом Цимбалюком вони знайомі вже більше 10 років. Він був однокласником друга Тоні, і раніше вони часто проводили час в одній компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарячого актора "Кріпак" Тараса Цимбалюка перетворили на сільського мачо.

Як повідомляв Знай. ua, Ганна Сагайдачна після "Кріпак" знайшла собі заняття по кайфу, рідня перехрестилася.

Також Знай. ua писав, що Тарас Цимбалюк розповів про продовження “Кріпосної”.