На СТБ відбудеться долгождання прем'єра серіалу "Спіймати Кайдаша" за сценарієм Наталки Ворожбит. Одну з головних ролей, Карпо Кайдаша, зіграв секс-символ "Кріпак" Тарас Цимбалюк. Його герой відслужив в армії, закінчив бурсу, допомагає батькові ремонтувати машини і скоро стане кращим механіком на районі.

"Недалеко од Богуслава, коло Росі, в довгому покрученому яру розкинулость село Семигори"… Приблизно 140 років минуло з часу описаних подій у повісті Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". Але багато змін відбулося за цей час?

Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ
Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ

"Мій герой був вихований вулицею. Вчитися після школи не став – пішов в армію, а коли повернувся, почав допомагати батькові в автомайстерні – власне, цим все життя і займався. На перший погляд здається, що він обмежений хлопець. Почасти так і є, але в нього точно є душа. Карпо дуже запальний, якщо йому щось не подобається, ніколи не буде мовчати. Готовий створити сім'ю, проте не тому, що хоче – просто так належить, тому потихеньку починає думати про одруження. Загалом, неоднозначний хлопець. І все ж досить цікавий", - вважає Тарас.

Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ
Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тарас чесно зізнається, що йому до вподоби його приземленість – Карпо не захотів вчитися, не прагне розвиватися. Сам же Цимбалюк вважає, що чоловік повинен постійно ставити перед собою цілі і йти до них.

"З іншого боку, подобається його відкритість і сміливість: те, що може, не соромлячись, підійти до будь-якої дівчини, що завгодно у кого одне попросити. Можливо, хотів би запозичити у нього такі риси характеру. Правда, їх треба адаптувати під здоровий глузд, інакше так теж можна дуже далеко зайти", - зізнається актор.

У життя Тарас 1,5 року не наважувався написати дівчині, яка йому подобалася.

"Я не влюблива. І службових романів ніколи не було. Навіть якщо моє завдання на зйомках– наповнити очі любов'ю, щоб якісно відтворити сцену, я ставлю собі бар'єр і завжди ставлюся до цього як до роботи.

Мені здається, я тільки рік тому по-справжньому закохався. Побачив дівчину на зйомках кліпу, але не наважився підійти відразу. Знаєте, в найбільшому накачаному чоловікові сидить малолітній боягуз, який не може зробити, на перший погляд, елементарні кроки. Я не приховую цього. Актор може зробити переконливо сотні речей на майданчику, але в особистому житті всі рівні. Ми з нею розійшлися на півтора року. Я думав про неї, частенько бачив в соціальних мережах. Але було незручно написати незнайомій дівчині. Мені здавалося, що у неї є особисте життя, та й у мене в якійсь мірі була. Але саме головне – мені просто не вистачало сміливості. Зараз я розумію, що міг відразу все зробити і це було б правильне рішення, але я­боявся, я-то думав: "Як же ти незнайомій людині просто напишеш "привіт", - ділиться Тарас.

Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ
Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ

І лише через півтора року з першої зустрічі Тарас Цимбалюк зважився написати їй в Instagram.

"Коли я пропонував їй зустрітися, мене трусило, як під час першого знімального дня. Зате після мого кроку почалося ось те справжнє, про що я чув і читав", - зізнався він.

до Речі, виявилося, що Тарас дівчині Тіні теж відразу сподобався. Та так, що на зйомці вона попросила, щоб його загримировала асистент, а сама вона посоромилася до нього підійти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк – новий з*кс-символ українського кіно.

Як повідомляв Знай. ua, Ганна Сагайдачна після "Кріпак" знайшла собі заняття по кайфу, рідня перехрестилася.

Також Знай. ua писав, що Тарас Цимбалюк розповів про продовження “Кріпосної”.