Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма виставив до себе в Instagram Stories публікацію українського та російського режисера Олександра Роднянського.

У ній йдеться про неправильні дії влади в рамках повномасштабної війни проти рашистів. Влад Яма часто викладає щось у Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей, перебуваючи в США з перших днів агресії.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

"Схоже на швидкий біг... на місці", - пише Влад Яма в Stories.

Роднянський згадує про "скасування" найвідомішого у світі українського режисера Сергія Лозніцу, потім про закриття музею Булгакова в Києві, за рішенням Спілки письменників. Його книжки були названі "небезпечними", а ще нібито Булгаков за життя люто ненавидів Україну та нашу незалежність.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

" Адже нікому в Чехії не спаде на думку вважати Кафку, німецькомовного єврея, іноземним письменником. Прага наповнена пам'яттю про Кафку. І німецька культура їм теж пишається. Подібних прикладів тисячі", – пише Роднянський.

Нагадаємо, Влад Яма згадав себе біля Олександра Пушкіна, поки він був ще маленьким: "Досі не вірю"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина судді "Танці з зірками" Лілія Яма ледь не загинула у розпал свята, Влад ледве врятував: "Плаття та волосся палає"

Знай.ua писав, танцюрист Влад Яма "зрадив собі" в США, віддавшись іншому захопленню перед українцями: "За скільки продали?"