Колишній чоловік Наді Дорофєєвої, відомий співак Володимир Дантес випустив нову пісню та розповів історію її створення. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес розповів, що розпочав роботу над піснею ще у квітні, коли багато українців, зокрема його друзі, перебували за кордоном і не знали коли зможуть повернутися додому. Співак зазначив, що українці не біженці, а гості в інших країнах, які мріють якнайшвидше повернутися додому. І про це його пісня. Також він додав, що трек не навіює смутку та має сенс.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"Зараз надто багато суму: у піснях та житті. Тому я зрозумів, що пісня повинна мати життєвий сенс, показати реальність справжніх українців та українок, які, незважаючи ні на що, продовжують шукати позитив", - зазначив співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Дантес повідомив, що шанувальники вже можуть послухати його пісню на будь-якій музичній платформі.

"Not A Refugee вже на всіх музичних платформах, і я буду дуже радий, якщо те, про що я співаю, відгукнеться у вас десь усередині", - додав Дантес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою - не межа: "Сидів один під землею".

Також наш портал інформував, Катерина Осадча показала свого малюка в садочку, якого більше немає: "Не наважуємось повертатися".

Крім того, наш портал інформував, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".