Відгриміло 1 вересня і багато батьків відвели своїх діток до шкіл, садків та університетів. Цей день і раніше був сповнений переживань, а тепер і поготів, адже через війну, яку почала росія, спокійно батькам не буде.

А так хочеться, щоб ці роки були у школярів сповнені посмішок, радості та щастя, як це було у ведучого "Пари на мільйон" та зірки "Ліги сміху" Роми Міщерякова.

"Любив перше вересня , - згадує він. - І зовсім не тому, що це початок нового навчального року. Просто напередодні батьки завжди купували мені спортивну форму і портфель. Тому з нетерпінням чекав цих подарунків. Бувало, що вони не встигали купити портфель, і я йшов до школи з пакетом ”.

Роман Міщеряков, фото Новий канал
Роман Міщеряков, фото Новий канал

Улюбленим предметом зірки Нового каналу була математика, а він дуже добре грав у шахи. Навіть брав участь у першості школи.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

"Вчитель придумав цікаві умови перед змаганнями , - розповідає він. - Гравець, який посів друге місце, змушений буде вимити весь клас. Ех, було дуже прикро тоді програти. Так, мені доводилося мити все приміщення."

Не менш радісно згадує Рома та канікули, які він проводив у дворі. І навіть встигав підробляти.

"Однією з перших літніх робіт у дитинстві було розвантаження кавунів. Величезна фура з баштаном, – згадує він. – Але ми з таким ентузіазмом працювали. Ох! Нам крім "зарплати" у розмірі 10 гривень ще віддавали биті кавуни."

Баржа з кавунами, фото: скріншот з відео
Баржа з кавунами, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що друг Кошового з "Ліги сміху" надумав подарувати маленькій дівчинці цілий дитячий майданчик.

Раніше ми повідомляли, що Роман Міщеряков, Олена-Крістіна Лебідь та Назар Задніпровський об'єдналися заради України.