Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Як відомо, Катерина Репяхова зараз активно веде власний бізнес і днями пропадає на роботі. І звичайно ж, велика праця приносить добрі плоди, саме цим і похвалилася дівчина шанувальникам. Вона розповіла про успіхи свого магазину дитячого одягу.

Скрін з instagram Каті Репяхової
Скрін з instagram Каті Репяхової

Репяхова вже місяць займається магазином і за цей час вона встигла продати 455 товарів і відправити понад 150 посилок. Захоплює те, що оборот за перший місяць становив понад 100 тисяч гривень.

Катерина зізналася, що сьогодні не уявляє життя без своєї невеликої справи і обожнює всі процеси, а їх чимало.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

"І як я жила без нього? Я неймовірно сильно люблю все, що там відбувається. Люблю кожен наш товар інших брендів і обожнюю процес власного виробництва. Ми з Вікою працюємо без вихідних і з великою любов’ю", - написала дружина музиканта.

А її чоловік Віктор Павлік у цей час теж старанно працює, тільки на своєму фронті, культурному. Він регулярно влаштовує благодійні концерти та допомагає землякам.

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова відповіла на чутки про розлучення з Віктором Павліком: "Обіцяв..."

Як повідомляв Знай.ua, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про біду з 1-річним сином: "Серце зупиняється..."

Також портал Знай.ua писав, що дружина Віктора Павліка Репяхова засвітила "бабусині" труси і "забракувала" сексуальну білизну: "Я не по мотузкам"