Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвицька написала прощальний пост для літа, яке так стрімко пішло і багатьом навіть не запам'яталося через війну, яка почалася в Україні, у лютому місяці.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька
Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Незважаючи на те, що українці немов застрягли у відчутті тієї зими, яка ніяк не піде, ведуча вдячна за все. А ще вона тепло привітала золоту осінь.

"Осінь, привіт, дякую цьому незвичному і такому несподіваному літу! Ми всі змінилися і віримо в краще ❤️", - написала Соломія.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Ведуча зазначила, що треба продовжувати підтримувати бійців та робити все для якнайшвидшої перемоги. А ще вона заявила, що кожен українець заслуговує на щастя, незважаючи ні на що.

"З вірою в краще майбутнє і кожен з нас заслуговує бути щасливим, навіть, в цих обставинах 😉😘🥰 тому будьте такими і ловіть щастя в кожній миті 😉 Бо це наша місія! ❤️", - підсумувала Вітвіцька.

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька на руках з малюком після операції розчулила українців: "Одужуй, хлопче"

Як повідомляв Знай.ua, чарівна Соломія Вітвіцька з "1+1" з гарним лавандовим букетом нагадала, що все ще потрібно робити: "Те, що найбільше чекають"

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька з "1+1" перетворилася на модель і гордо пронесла на грудях Шевченка: "Око не відвести"