Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Гурт Kalush раніше обіцяв випускати в соцмережі українські хіти, включаючи й власні, в акустичній версії, і не збрехав. Цього разу вони виконали спільну з Jerry Heil пісню "Хвілі" 2021 року, та отримали багато позитивних відгуків.

"Йо! Ми продовжуємо нашу акустичну рубрику 🔥", - написали в публікації.

Kalush и Jerry Heil, скрін з відео
Kalush и Jerry Heil, скрін з відео

Так як артисти знаходяться далеко один від одного, Яна Шемаєва підключила свої неймовірні здібності та створила щось, що дає відчуття їхнього живого виконання, немов вони в одному приміщенні. Таким чином, зірки хотіла довести, що відстань це не перешкода для творчості, і в них це вийшло.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники розірвали коментарі компліментами на адресу артистів і вже "замовили" нові пісеньки для їхньої акустичної рубрики.

Коментарі - instagram.com/kalush.official/
Коментарі - instagram.com/kalush.official/

Коментарі - instagram.com/kalush.official/
Коментарі - instagram.com/kalush.official/

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil розкрила, чому наступні чотири роки проживе в США - мовчала до останнього: "Все одно люди дізналися б"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Псюк із "Kalush Orchestra" розкрив таємницю про свою дівчину: "Я подумав, що це може бути доля"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil та Alyona Alyona заглибилися в історію, щоб підняти бойовий дух українців: "Повертаємо актуальність старому"