Нещодавно вся Іспанія гуділа через те, що зірковий захисник Барселони Жерар Піке та відома співачка Шакіра розстались, причому дуже некрасиво.

Як з'ясувалося, 35-річний футболіст зраджував 45-річній колумбійській красуні з молодшою ​​дівчиною. Звичайно, багато хто захотів дізнатися, що за богиня вкрала серце Жерара, але з'ясувалося, що це дешева копія самої Шакіри.

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Через два місяці після розлучення з Шакірою Жерар Піке показав дівчину, з якою завів службовий роман - 23-річну студентку Клару Чіа Марті. Пара своїх стосунків уже не приховує. Нещодавно закохані вже були помічені разом на одному з музичних фестивалів, а минулого тижня фотографам вдалося відобразити футболіста та молоду білявку на весіллі в Іспанії. Жерар та Клара обіймалися, сміялися і виглядали щасливими.

Жерар Піке та Клара, фото із соцмереж
Жерар Піке та Клара, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією західних ЗМІ, нова дівчина Піке працює на його івент-агентство Kosmos у відділі зв'язків із громадськістю та займається організацією заходів.

Нагадаємо, Шакіра оголосила про розставання з Жераром Піке на початку літа. Причиною розриву стали зради футболіста. Незважаючи на те, що зараз ексзакохані судяться за опіку над дітьми, вони намагаються підтримувати дружні стосунки заради своїх синів.

Клара Чіа Марті, фото із соцмереж
Клара Чіа Марті, фото із соцмереж

Нагадаємо, що ветеран "Барселони" Жерар Піке проміняв Шакіру на 23-річну студентку.

Раніше ми повідомляли, що коханка Жерара Піке Клара вирішила принизити Шакіру під її пісню.

Також стало відомо, що Жерар Піке вимагає у Шакіри квитки першого класу до Америки та 400 тисяч євро в обмін на дітей.