Відома українська телеведуча та акторка Даша Трегубова, крім іншого, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує для фанатів свіжі та досить цікаві публікації. Кількість її підписників уже перевищила 115 тисяч.

Даша Трегубова повідомила, що її єдина і улюблена донька Поліна відзначає день народження. 3 серпня їй виповнюється 11 років і з цієї нагоди ведуча навіть показала її фото, де вона була ще зовсім крихіткою, а потім свіжіший кадр.

Скріншот із Instagram, Даша Трегубова
Скріншот із Instagram, Даша Трегубова

Поліна росте неймовірною красунею, вся в маму. Даша зізналася, що дівчинка ощасливила її, коли з'явилася на світ, а зараз вона бажає їй життя в незалежній країні.

"Хочу для тебе миру. Щоб ти жила вільною у вільній щасливій Україні, у рідному Києві. Приймаємо вітання для Поліни тут))", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як відомо, у 2011 році Даша Трегубова вийшла заміж за бізнесмена, ім'я якого досі приховує. У тому ж році народилася їхня донька Поліна, і шлюб швидко розпався через те, що чоловік хотів повністю змінити спосіб життя артистки, але не на її користь.

Даша Трегубова з донькою, фото з Instagram
Даша Трегубова з донькою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Даша Трегубова прикувала до себе погляди, через спокусливий виріз на купальнику: "Непросте літо"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Трегубова в компанії Луценко із "Зважені та щасливі" заговорила про справжню дружбу: "Єдине, що залишається стабільним"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Трегубова зірвалася на українців, які ллють бруд на своїх: "Ця ненависть до кого має бути?"