Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров перетворився на гарячого іспанського мачо та захопив українок спритністю рук. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров надзвичайно талановитий виконавець, який підкорив серця багатьох українців не лише своєю творчістю, а й неповторною харизмою. Кожен виступ артиста – це неймовірний викид енергії та віддачі глядачі, тому аншлаги – звичайна справа.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Артем Пивоваров вирішив спробувати себе у новому напрямку та перетворився на іспанського мачо під час роботи у студії. Співак показав, як може звучати пісня іспанською мовою у його виконанні та вправно зіграв на гітарі невеликий уривок. Зважаючи на все відео архівне, адже зараз у артиста інший образ, проте воно порадувало шанувальників.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

"Прикольно", "Ого, та це справжній іспанець", "А чи можна ще й концерт в Іспанії організувати?", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров до війни встиг відпалити на сцені з мамою, яка зараз під окупацією Росії: "Танцівниця моя".

Також наш портал інформував, що Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала".

Крім того, ми писали, Анна Андрійчук успішно осідлала жеребця після того, як стала колишньою Позитивою: "Наїзниця моя".