Бредлі Купер та модель Ірина Шейк, які оголосили про розставання у 2019 році і мають одну дитину, можуть знову зійтись, щоб мати більше дітей, повідомило ексклюзивне джерело Page Six.

Пара, яка виховує 5-річну доньку Леа де Сен, нещодавно опублікувала фотографію зі своєї тропічної сімейної відпустки, а інсайдер сказав, що вони можуть розпалити романтичне полум'я.

"Це був справжній сімейний відпочинок, і вони подумують про те, щоб знову бути разом , - каже джерело. - Вона хотіла б, щоб її дочка мала брата або сестру".

Купер нещодавно бачили провідним час із колишньою дівчиною Ентоні Вайнера, Хумою Абедін, але джерело каже, що це було випадково.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Після розриву з Купером Шейк ненадовго була пов'язана з Віто Шнабелем та Каньє Вестом, хоча це швидко припинилося.

"Вони обидва [Бредлі та Ірина] ні з ким не зустрічалися серйозно, і вони обидва мріють завести дитину" , - каже джерело Page Six.

Пояснюючи: "Це не Bennifer 2.0, де інша людина завжди дихає в потилицю, це більше схоже на "чому б і ні?" Їм все одно доводиться мати справу один з одним, тому що вони разом батьки. Вони обоє думають, можливо, настав час, нарешті, по-справжньому освоїтися» .

Бредлі Купер та Ірина Шейк
Бредлі Купер та Ірина Шейк

Нагадаємо, що російська модель Ірина Шейк, яка бігла за кордон, "зашкварилася" символами рашистів.

Раніше ми повідомляли, що колишній Ірини Шейк Бредлі Купер закрутив роман із помічницею експершої леді США.