Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь вирішила відволіктися від прем'єри 7 сезону шоу "Аферисти в сітях", що відбулася 3 серпня, та показати буденний момент шанувальникам. По дорозі, роз'їжджаючи своєю машиною, вона помітила дещо прекрасне в небі - хмари розмилися біля суцільних скупчень і вимальовувалися в зворушливу картину.

"Вперше бачу таке в небі🤩🤩🤩" - поділилася артистка.

Скриншот з відео Олени-Крістини Лебідь
Скриншот з відео Олени-Крістини Лебідь

Спочатку ведуча не могла зрозуміти, що це їй нагадує, а потім усвідомила - високо в небі з'явилася голова у вінку з квітів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Шанувальники висунули свої припущення. Дехто побачив у хмарах ангела, інші "бавовну", з другим варіантом погодилася і Олена-Крістіна Лебідь. Були й ті, хто розглянув у картині, що склалася, жар-птаха і навіть білку з Льодовикового періоду.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь нарешті розповіла про залицяльника-іноземця: "За просто спілкування готовий платити"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь вирішила "побєкати за хатою", Слава Дьомін обомлів від звуку: "Коза мені відповідала"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" продала себе незнайомцю за 10 тисяч гривень: "Кава буде з присмаком"