Шоу "Хто зверху" на новому каналі розкриває дуже багато секретів українських зірок. Тут чоловіча та жіноча команди під керівництвом Сергія Притули та Лесі Нікітюк борються за право "бути зверху".

Проте конкурс "Правда/брехня" розкриває всю піднаготу учасників. Суть його полягає в тому, що два конкурсанти виходять до центру студії і по черзі говорять факт (або розповідають історію) про себе. Завдання суперника – відгадати правда це чи ні.

В одному із випусків шоу на "арені" зійшлися телеведуча Леся Нікітюк та учасник "Танці зі зірками" Дмитро Танкович.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"

Спочатку Леся сказала, що їй пропонували балотуватись у мери Хмельницького. Танкович з упевненістю відповів, що це брехня і мав рацію. А ось історія "танцюриста" виявилася цікавішою. Він заявив, що його дочка була впевнена, що її батько – Володимир Олександрович Зеленський.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Сергій Притула зайшовся диким сміхом, а Леся тільки й змогла сказати: "Боже, що це у вас у сім'ї робиться, Дімо?"

Вона була впевнена, що він бреше та не червоніє, але ні... Історія підтвердилася, а Нікітюк не заробила очко для жіночої команди.

"Коли моїй малі було 3 роки, вона дивилася телевізор. Я їй завжди показував, що тато працює в телевізорі, хотів, щоб вона дивилася. Мене вона не запам'ятовувала, а коли показали "95 Квартал", то вона показала пальчиком і сказала "Тато "І так тривало деякий час. Зараз уже у нас все добре" , - поділився Танкович

Леся вирішила пожартувати і впустила: "Дімо, може дитина краще знає?"

Нагадаємо, що Дмитро Танкович із "Дизель шоу" потролив росіян, які мріяли влаштувати парад на Хрещатику.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Танкович із "Дизель шоу" посміявся з "передбачень" Олексія Арестовича: "Літо закінчиться..."