Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька стала учасницею шоу "Хто зверху", де незмінними ведучими є Леся Нікітюк та Сергій Притула.

У конкурсі "Правда/брехня", де завжди розкриваються неймовірні факти про зірки шоу-бізнесу, Дарія Петрожицька мала заплутати Сергія Притулу, щоб здобути одне очко для команди дівчат.

Вона для цього обрала дуже непередбачувану історію.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

"Я лизала собаку, хоча не мала" - з місця в кар'єр стрибнула Даша, від чого у Сергія Притули очі полізли на лоб.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Телеведучий зазначив, що він дуже хотів би, щоби це було правдою. Адже якщо це брехня, то це просто брехня, а якщо правда, то тут має бути цікава історія, яку він хотів би почути.

Петрожицька повернула табличку з написом "Правда" та продовжила свою розповідь.

Дар'я Петрожицька, скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, скріншот з відео

"Якщо коротко, ми зняли кіноальманах, який називається "Дикі" і одна з історій полягала в тому, що є всього дві людини і собака. І я, прочитавши цю історію, їду на знімальний майданчик і думаю, що я забиратиму цього собаку, а Ельдар - ( Ельдар Кабіров - прим.ред. ) її лизати.. Але я дізнаюся, що на той момент Ельдар захворів на ковід і його не буде на знімальному майданчику. Я зустрічаю режисера, який мені каже що це виконуватиму я. І я лизала собаку" - розповіла зірка серіалу "Папік".

Нагадаємо, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як бореться за Україну, перебуваючи у Німеччині.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька знайшла спосіб перетворити на "Королеву ночі" будь-яку українку.