Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише збільшилося. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська вирішила покрасуватися перед камерою з глибоким декольте, ще й увімкнути вентилятор, щоб її волосся ефектно розвивалося. У пості артистка захопилася українськими жінками, на долю яких наразі випало чимало випробувань.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

Вона зазначила, що багато хто втратив своє колишнє життя і зараз допомагає країні перемогти.

"До війни вони робили кар’єру, виховували дітей, займалися спортом, і купували собі гарненькі сукні. А зараз, вони займаються волонтерством, готують їжу на фронт, плетуть маскувальні сітки, шукають бронежилети та носять мішки з піском до блокпостів", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зірка заявила, що весь світ вважає українок найкрасивішими жінками світу, і навіть війна цього не змінила. Також Валевська зізналася, що подумки шле кожній своїй землячці компліменти при зустрічі.

"Весь світ дивується та захоплюється красою наших жінок, навіть в таких жахливих реаліях. Як не крути, вони найкрасивіші! Завжди коли бачу наших жінок подумки роблю компліменти і пишаюся нашими українками. Українські жінки, ви - дивовижні ❤️" - зізналася співачка.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська недовго "горювала" після розлучення і заявила, що найкраще ще попереду: "Моє серце відкрито"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, поки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська після розлучення вирішила вдосконалити свої форми у Карпатах.